ЗАКАЖУВАЊЕ

За закажување на Вашиот настан во ресторанот Ragusa 919, Ве молиме пополнете го формуларот за контакт или јавете се
на +389 75 398 919.

Ragusa 919 | Weddings and Events

ул. Гаврил Константиновиќ бр. 76
Скопје, Македонија
+389 75 423 456
+389 2 2443 919
info@ragusa919.com
www.ragusa919.com

Контакт | Рагуза 919 Скопје | Ресторан за свадби, прослави и настани

Ragusa 919 Skopje logo dot