Ragusa 919

Доколку ја замислувате Вашата свадба во современ и луксузен ресторан за свадби, далеку од градскиот метеж, на само 4 км од центарот на градот, Рагуза 919 е вистинскиот избор за Вас. Нашиот искусен тим ќе се погрижи за задоволството на секој гостин. Креираме спомени што се паметат цел живот.

Капацитет

 • За седење: 360 гости

Карактеристики

 • 5m висина

 • Професионално озвучување

 • Сопствен паркинг за 150 автомобили

 • Лоциран на само 4 км од центарот на градот

 • Професионално осветлување (Intelligent Lighting)

 • 1.200m2 комплетен простор (919m2 корисен простор)

 • Приватна соба

 • Супер брз интернет

 • Комплетна декорација

 • Бина (20 цм издигната од подот)

 • Тоалети [м/ж] за лица со посебни потреби

 • Непречен пристап за лица со посебни потреби

 • Посебен простор за мајки со елемент за повивање на доенчиња и мали деца

 • 5m висина

 • Приватна соба

 • Супер брз интернет

 • Комплетна декорација

 • Професионално озвучување

 • Бина (20 цм издигната од подот)

 • Сопствен паркинг за 150 автомобили

 • Тоалети [м/ж] за лица со посебни потреби

 • Лоциран на само 4 км од центарот на градот

 • Непречен пристап за лица со посебни потреби

 • Професионално осветлување (Intelligent Lighting)

 • 1.200m2 комплетен простор (919m2 корисен простор)

 • Посебен простор за мајки со елемент за повивање на доенчиња и мали деца

Скица

Ресторан за свадби | Рагуза 919 Скопје | Нова дефиниција на луксузот
Ресторан за свадби | Рагуза 919 Скопје | Нова дефиниција на луксузот

Рагуза919 Моменти

Ресторан за свадби | Рагуза 919 Скопје | Нова дефиниција на луксузот