Ragusa 919

Новиот модерен и пријатен амбиент, брзата услуга, вкусната храна и широката палета на дополнителни услуги како што се персонализирани декорации и анимации, го прават нашиот ресторан идеално место за прослави по повод родендени, мекици или крштевки. Дозволете да креираме незаборавни мигови за Вас и Вашите најблиски.

Капацитет

  • За седење: 360 гости

Карактеристики

  • 5m висина

  • Професионално озвучување

  • Сопствен паркинг за 150 автомобили

  • Лоциран на само 4 км од центарот на градот

  • Професионално осветлување (Intelligent Lighting)

  • 1.200m2 комплетен простор (919m2 корисен простор)

  • Приватна соба

  • Супер брз интернет

  • Комплетна декорација

  • Бина (20 цм издигната од подот)

  • Тоалети [м/ж] за лица со посебни потреби

  • Непречен пристап за лица со посебни потреби

  • Посебен простор за мајки со елемент за повивање на доенчиња и мали деца

  • 5m висина

  • Приватна соба

  • Супер брз интернет

  • Комплетна декорација

  • Професионално озвучување

  • Бина (20 цм издигната од подот)

  • Сопствен паркинг за 150 автомобили

  • Тоалети [м/ж] за лица со посебни потреби

  • Лоциран на само 4 км од центарот на градот

  • Непречен пристап за лица со посебни потреби

  • Професионално осветлување (Intelligent Lighting)

  • 1.200m2 комплетен простор (919m2 корисен простор)

  • Посебен простор за мајки со елемент за повивање на доенчиња и мали деца

Галерија

Скица

Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa919 Скопје

Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa919 Скопје